Raad Eredienst

Een goed gesprek is komend jaar ons thema.

De startzondag is alweer geweest en ik hoop dat u kunt terugkijken op een bijzondere viering en er momenten zijn geweest waarvan u zeggen kunt: hier kan ik wat mee in mijn geloofsleven maar ook in mijn dagelijkse leven.

Er zullen de komende maanden veel gemeenteactiviteiten zijn en de aankondigingen vallen niet allemaal onder de raad Eredienst maar ik wil u toch uitnodigen om mee te doen.

Wij zijn heel blij dat Marja Heuzeveldt zich gaat inzetten voor de Raad Eredienst. Onze groep was erg klein geworden met het vertrek van Bertha Pluister naar de Pastorale Raad.
Bertha nog bedankt voor de vele jaren inbreng en Marja welkom!

Zondag 28 oktober willen we na de morgendienst een “Op de koffie” organiseren.
Doet u met ons mee?
Aanmelden voor koffieadres en gasten kan via de lijst op de bar of bij Adri.
Er zal dan geen koffie na de dienst in de kerk zijn en we hopen dat de mensen die daar dan de koffie missen, meegaan “Op de koffie”.
Op de zondag zelf kunt u nog beslissen of u meegaat maar liever van tevoren aanmelden ivm het regelen van voldoende “koffieadressen”

Zondag 28 oktober is er van 19.30 – 20.15 uur een Taizéviering.
We zingen liederen uit de Taizétraditie, steken een kaarsje aan, lezen uit de bijbel en horen woorden die hierbij aansluiten, zijn stil en bidden met elkaar.

Het morgengebed om 9.15 uur en de koffie/thee van 10-12 uur zijn momenten op de woensdagmorgen waarbij we ons jaarthema al tot uitvoer brengen.
Voor deze momenten bent ook u van harte uitgenodigd.

Hartelijke groet, ds Wilko Nijkamp, Fija Sanders, Nelleke Looije, Linda de Vries, Marja Heuzeveldt en
Adri van Wifferen 0223-644886, vanwifferen@hetnet.nl

 

Kaarsentafel. 
Voor een dienst of bijeenkomst kunt u een kaarsje aansteken, ook na de dienst bent u vrij om dit te doen.
Naast gebed is een kaarsje aansteken vaak het enige wat we kunnen doen om iemand nabij te zijn. Voel dus geen schroom om een kaarsje aan te steken.