kerk op zolder

Dag allemaal,

Het is een drukke maar ook leuke tijd voor de Kinderkerk en Kerk op zolder!
Vier keer een adventszondag, met een ‘brief van boven”om te lezen en iets mee te doen, en ook de voorbereidingen voor het Kinderkerstfeest zijn in volle gang. Dat is op 24 december om half 7. De naam van de musical die dan wordt uitgevoerd is:
Geen stille nacht.
Beetje rare naam hè? Maar als je hem gezien en gehoord hebt, snap je het wel!
We doen alles in december met de twee groepen samen, in de benedenzaal.
In januari geven we jullie dan vrij, dan kun je even bijkomen van alle drukte. (en wij ook)
Op zondag 2 februari gaan we weer ieder naar onze eigen ruimte, maar op vrijdag 7 februari gaan we met z’n allen naar de bowlingbaan :
Noordzee Bowling aan de Zanddijk 87, van 5 uur tot 6 uur. Daar mag ieder die zich jong voelt aan meedoen, en neem dus je ouders, vriendjes en vriendinnetjes maar mee. (dan hoef je ook niet te lopen!) Hierna gaan we met z’n allen naar de kerk, voor een heerlijke maaltijd! Voor het bowlen en voor de maaltijd moet je je wel aanmelden: via email: jeugdok@gmail.com.

Voor de zolderklimmers even een vraag:
Zijn jullie al bekomen van de spanning en de drukte van Sirkelslag? Dat was best lastig, vond je ook niet? Maar erg leuk om te doen.
We deden allerlei opdrachten, die we via de beamer konden ontvangen van een centraal punt ergens in Nederland. Het onderwerp was: Daniel , die
gevangen zat bij de koning van Babylon, maar die met zijn 3 vrienden altijd weer door God geholpen werd. En altijd positief bleef, wat er ook gebeurde.
Zelfs toen hij in de leuwenkuil werd gegooid.
Er deden wel 340 groepen aan mee! En de uitslag was: Wij werden 285-ste. Dat doen we volgend jaar vast beter, hè kinderen?

Tot ziens maar weer, de kinderkerkleiding.


KERK OP ZOLDER!

Voor de groep kinderen tussen 8 en 12 jaar zijn we
van start gegaan met een nieuwe invulling van de
kinderkerkdiensten. We hebben ervoor gekozen
om deze groep los te koppelen van de reguliere
kinderkerk als er vaste kinderkerk is. (Dit was al zichtbaar tijdens de overgang van een aantal kinderen in de dienst van 3 februari. )