Diaconale vakantieweek
Van 28 september t/m 5 oktober was de najaarsvakantieweek van N-H van de Protestantse Stichting Zorg Vakanties in Nieuw Hydepark in Doorn.
Het is alweer even geleden, maar daarom niet minder leuk om er nog wat over te vertellen.

In het luxe aangepaste hotel, gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur hebben de 30 gasten maar zeker niet minder ook de vrijwilligers, genoten van alles wat er in deze week gebeurde en aangeboden werd.
Doordat het weer regelmatig herfstachtige trekjes vertoonde waren veel activiteiten binnenshuis, maar dat mocht de vakantiepret niet drukken. Integendeel….naast het zeer gevarieerde activiteitenprogramma was er nu nog meer aandacht voor elkaar, waardoor ook deze vakantie door velen ervaren is als een “warm bad”

Van de meer dan 30 vrijwilligers waren er 8 afkomstig uit Julianadorp, waarvan 4 voor de eerste keer hebben ervaren hoe het is om deel uit te maken van een enthousiast team waarvoor geen moeite te veel is om de gasten een onvergetelijke week te bezorgen.
Dankzij dit team en onder de “bezielende” leiding van Ema, Nelleke en Wilko (als leden van het coördinatieteam) kunnen de gasten terugkijken op een fantastische week.
Lang niet alle gasten waren er voor de eerste keer. Ook 2 dames uit Julianadorp kunnen uit ervaring spreken. Dat ook zij weer hebben genoten kunt u elders in deze Fakkel lezen.
Wie weet dat er door hun verhaal volgend jaar nog meer bekende gezichten uit Julianadorp als gast in Doorn vakantie vieren!
Op de groepsfoto, bestaande uit de 10 Julianadorpers (t.g.v. een themadag gekleed in een Indonesische sarong) is het plezier duidelijk zichtbaar!

Wij kijken terug op een week die ons heel veel voldoening heeft gegeven en voor herhaling vatbaar is, aan ons enthousiasme zal het niet liggen…..

Namens de anderen,
Adri en Maartje