Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging PASSAGE

afdeling Julianadorp

Velen van u zullen wel op de hoogte zijn, dat ons dorp beschikt over een bloeiende afdeling van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage, maar bent u wel écht op de hoogte? Heeft u niet ergens in uw achterhoofd nog het beeld van uw moeder of oma, die vroeger met haar breikous maandelijks een avondje naar de vrouwenvereniging ging?

De afdeling Julianadorp van Passage bestaat uit ruim 60 moderne vrouwen, die een gezellige groep vormen en waar een ieder altijd openstaat voor nieuwe leden, die zich dan ook heel snel bij ons thuis voelen.

De doelstelling van Passage is: vanuit onze christelijke achtergrond betrokken te zijn bij de wereld waarin wij leven, actief bijdragen aan een betere, rechtvaardiger samenleving en onze leden de mogelijkheid bieden zichzelf te blijven ontwikkelen op maatschappelijk en cultureel terrein, elkaar te ontmoeten, samen bezig te zijn en plezier te hebben.

Naast onze maandelijkse contactavonden (altijd op dinsdagavond),waar een spreker wordt uitgenodigd, kunt u ook deelnemen aan een heel scala van nevenactiviteiten zoals: een leeskring, een groengroep, een kaarten-maak groep.
Ook is er “Het Praathuis”, waar maandelijks, door middel van stellingen, allerlei zaken aan de orde komen waarover met elkaar gediscussieerd wordt. Daarnaast wordt er minimaal 1 x per jaar een excursie georganiseerd en starten we jaarlijks na de zomerstop met een gezellig etentje al dan niet gecombineerd met een activiteit.

Leden ontvangen 6 x per jaar van de landelijke Passage organisatie het tijdschrift “Passage Magazine”. Ook op regionaal niveau is er een mooi aanbod aan activiteiten, waaraan ook in de landelijke media veel aandacht wordt besteed.

Bent u na dit alles gelezen te hebben nieuwsgierig geworden ? Kom u dan eens op één van onze contactavonden of neem contact op met onze PR vrouw, Ema Loosman, tel:642647 j.loosman@quicknet.nl
of met Jacqueline van der Veen (voorzitter) tel: 692655 jevdveen@hetnet.nl